SalonDFS

Υποστήριξη Είσοδος

Πως πληρώνω τη συνδρομή;


Πληρωμή με PayPal

Λίγες ημέρες πριν τη λήξη της συνδρομής (ή της δωρεάν περιόδου) θα σας εμφανιστεί μήνυμα στο επάνω μέρος της οθόνης.

Προτιμούμε το PayPal για τους εξής λόγους:

  1. Είναι από τους ασφαλέστερους τρόπους. Τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας ή και του τραπεζικού σας λογαριασμού δεν τα γνωρίζουμε και εσείς διασφαλίζεστε πολλαπλά από την Τράπεζα PayPal.
  2. Η εταιρεία μας έχει έδρα τη Γερμανία και το κόστος μεταφοράς χρημάτων μέσω Τράπεζας είναι έως και 30% της συνδρομής.

Πληρωμή μέσω Τράπεζας

Όσοι παρόλα αυτά επιθυμείτε να πληρώσετε μέσω Τραπεζικού λογαριασμού, επικοινωνείστε μαζί μας στο [email protected]  ή στο facebook/EfarmogiSalon και θα σας στείλουμε λεπτομέρειες. Θα πρέπει να γνωρίζετε όμως ότι θα επιβαρυμθείτε με 10€ επιπλέον διαχειριστικά έξοδα.

Διαδικασία πληρωμής με PayPal

Εάν είστε σε επίπεδο διαχειριστή (pin), τότε είτε πατάτε το link, είτε πάτε στις ρυθμίσεις/συνδρομή.

Επιλέξτε την περίοδο που θέλετε να πληρώσετε (3 ή 6 ή 12 μήνες).

Το ποσό πληρωμής εξαρτάται από το χρόνο που κάνατε εγγραφή. Οι παλαιοί πελάτες έχουν χαμηλότερη συνδρομή από τους νεώτερους λόγω της εγγυημένης τιμής που τους προστατεύει από αυξήσεις (εκτός από ειδικές περιπτώσεις).

Πατήστε το “Buy Now”

Θα μεταβείτε στη σελίδα του PayPal

Εάν έχετε PayPal account, συμπληρώστε το email και το Password και ακολουθείστε τα βήματα

Όπως βλέπετε στο PayPal μπορείτε να συνδέσετε μια ή περισσότερες πιστωτικές ή χρεωστικές ή ακόμα και prepaid κάρτες εάν δεν εμπιστεύστε τη διακίνηση χρημάτων μέσω Internet.

Εάν δεν έχετε PayPal account μπορείτε να δημιουργήσετε μέσα σε 5 λεπτά αρκεί να έχετε χρεωστική ή πιστωτική ή prepaid κάρτα.

Προσοχή! Να σημειώσετε το password που θα έχετε στο PayPal. Εάν συνδέσετε μια κάρτα, τότε δεν θα μπορείτε να συνδέσετε την ίδια κάρτα σε άλλο λογαριασμό PayPal για λόγους ασφαλείας.

Πληρωμή 1η φορά

Ειδικά την 1η φορά που πληρώνετε, παρακαλούμε γράψτε μας (στα remarks του PayPal) τα εξής στοιχεία για την έκδοση του παραστατικού:

  • Όνομα επιχείρησης (για την Εφορία)
  • Επάγγελμα (π.χ. Κομμωτήριο)
  • ΑΦΜ
  • Διεύθυνση

Προσοχή! Εάν δεν έχουμε το σωστό ΑΦΜ, δεν μπορούμε να εκδώσουμε παραστατικό και θα πρέπει να σας χρεώσουμε ΦΠΑ 19% (Γερμανίας).

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!