SalonDFS

Υποστήριξη Είσοδος

Πρόγραμμα πιστότητας πελατών


Πόσα σας ζητάνε για να σας φτιάξουν ένα απλό πρόγραμμα πιστότητας πελατών;

Πόσο εύχρηστο και αυτοματοποιημένο είναι το πρόγραμμα που έχετε;

Το SalonDFS έχει ενσωματωμένο το απλούστερο και πιο εύχρηστο πρόγραμμα πιστότητας. Χωρίς κάρτες και έξτρα διαδικασίες που κοστίζουν και προκαλούν εκνευρισμό χωρίς λόγο.

Για να ενεργοποιήσετε και να ρυθμίσετε το πρόγραμμα πιστότητας πελατών, ακολουθείστε τα βήματα παρακάτω. Διαβάζετε προσεκτικά τις λεπτομερείς οδηγίες που σας δίνουμε σε κάθε βήμα.

Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις / πρόγραμμα πιστότητας

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και πατήστε το κουμπί “Ενεργοποίηση προγράμματος πιστότητας”

Ρυθμίστε τις παραμέτρους με βάση τις ανάγκες σας και αυτά που θέλετε να δίνετε στους πελάτες σας. Προσοχή! Μελετήστε καλά το πρόγραμμα πιστότητας γιατί ουσιαστικά δίνετε έκπτωση στους πελάτες σας. Εάν κάνετε συχνά αλλαγές θα δυσαρεστηθούν και θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

Πατήστε ενεργοποίηση.

Όπως βλέπετε μπορείτε να περάσετε αυτόματα τους πόντους των πελατών σας μέχρι και το προηγούμενο 3μηνο. Έτσι κάποιοι πελάτες σας θα βρεθούν προ ευχάριστης έκπληξης όταν τους πείτε ότι έχουν δώρο στην επόμενη επίσκεψή τους.

Πατήστε “επιλογή περιόδου”. Έχετε 3 επιλογές 30/60/90 ημέρες.

Όπως βλέπετε, σας βγάζει και μια λίστα με τους πελάτες που πήραν τους πόντους. Ρυθμίστε το διάστημα αποθήκευσης και πατήστε “Αποθήκευση πόντων”.

Η ρύθμιση του προγράμματος ολοκληρώθηκε.

Εάν θέλετε μπορείτε να ρυθμίσετε και την αποστολή αυτόματων ενημερώσεων στους πελάτες για τους πόντους τους και το δώρο που τους περιμένει. Μπείτε στο μενού / Η επιχείρισή μου / SMS.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!